Om bo utomlands

Ad Blocker Detected

Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker.

Välkommen till denna nya blog om att Om bo utomlands!

Vi kommer i första skedet skiva om att bo i Thailand men hoppas även kunna hitta skribenter som vill skriva om andra länder. Har ni material som ni kanske vill ha publicerat på en blog så skriv gärna till oss så kanske vi kan posta det i nuläget anställer vi ingen men det finns ju andra sätt att samarbeta. Det finns mycket historier som bör delas med andra och kanske någon lär sig av era misstag eller framgångar man vet aldrig eller hur?

Vi har ett antal Facebook grupper som vi kommer posta i och ta in information från våra läsare så klart. Det finns ju inget viktigare en våra läsare. Vi håller oss till regler och förordningar som finns i Thailand och Sverige, vanligt hyfs bör räcka gott tycker vi. Känner ni att någon har postat en ovanligt dum kommentar så hör gärna av er och vi skriver aldrig något illa om den Thailändska Konungafamiljen.

Vi kommer ju skriva om olika företag i Thailand givetvis och andra saker och då har ni chansen att skriva något och ni kan också ge stjärnor på denna tjänsten eller varan. Ni kan sedan dela denna på sociala media det är ju ett bra sätt dela med sig. Ni hittar våra betyg längst ner på sidan och håll det sakligt.

Ni är välkomna att annonsera på våran sida om ni vill ni kan göra det via Google Adsense eller genom att kontakta oss. Om ni väljer att köpa annonser av oss kommer vi även att annonsera era företag på våra sociala medier. Har ni Svenska sidor så byt gärna banner eller byt länkar med oss! Har ni hotell restaurang eller andra företag så hör gärna av er kanske vi kan göra ett samarbete.

Hoppas ni skall trivas på denna nya bloggen!

Redaktören

Sending
User Review
0 (0 votes)