Fem nya covid-19 smittade i Bangkok

Ad Blocker Detected

Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker.

Viss personal på ASQ (statliga karantänen) i Thailand har fått besked att dom är covid-19 smittade i Bangkok.


De senaste dagarna har fem nya smittats som jobbar med personer under karantän Bangkok. Dessa personer har efter dom smittats åkt hem med BTS eller taxi och varit och handlat. Så risken finns att dom kan ha smittat någon med covid-19 innan dom upptäckte att dom hade covid-19.

I nuläget vet dom inte hur många som dessa har smittat vidare med covid-19 utan smitt spridning fortsätter runt i Bangkok. Som tur är verkar dom mest har rört sig med andra som jobbat på samma ställe men känner du av symptom för covid-19 och bor i Bangkok bör du uppsöka test center.

Det finns också nya fall av covid-19 från den tjejen som kom från norra Thailand och åkte hem till Bangkok några till har blivit smittade av henne.

Polisen har också stoppat ett stort antal personer från Laos under några dagar nu som försöker sig ta sig in i Thailand för att söka arbete. Alla länder runt om Thailand är nedstängda. Det finns även Svenskar som är bosatta i Thailand men fast i grannländer.

covid19 Thailand
covid19 i Bangkok
Sending
User Review
0 (0 votes)

Leave a Reply

Leave a Reply

Leave a Reply