Covid-19 Stänger Thailand

Ad Blocker Detected

Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker.

Turist näringen har försökt påverkar Thailand regering att öppna upp för massturism men det blev tvärstopp pgr av covid 19.

Thailands regering har inga planer på att öppna bubblor eller ta bort den två veckors långa karantänen innan Songkran 2021. Turist näringen har försökt med olika sätt att böja på reglerna men Thailand regering har satt ner foten. Anledningen är att värmen gör att antalet smittande går ner i värmen och man hoppas också att ett vaccin skall tagit bort udden av viruset. En annan anledning är att många som kommer tillbaka till Thailand nu är smittade, idag var det 21 stycken ett nytt rekord och man befarar att öppnar man upp för massturism är slaget förlorar.

Samtidigt i norra Thailand har man börjat leta efter 200 personer som man tror har smitit in genom gränsen till Burma. Burma har stängt ner sitt nattliv och många som jobbade där innan kommer nu hem till Thailand. Vissa av dem försöker smyga sig in för att undvika att sitta i karantän.

Förra veckan blev det stor snackis på internet när några tjejer postade hur dom smet in och sedan gick och festade runt i Chaing Mai. Dom var smittade och sitter nu i karantän.

Thailand myndigheter har hittat nya covid-19 fall i Norra Thailand och man fortsätter spåra efter dessa som smugit sig in.

covid19 Thailand

Sending
User Review
0 (0 votes)

Leave a Reply

Leave a Reply

Leave a Reply