Annonsera

Ad Blocker Detected

Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker.

Annonsera

Banners

För tillfället kan du annonsera för 30 000 THB per 10 år,  på en av de platser som du ser på sidan. Du kan själv välja vilken plats som du vill ta.  Vi kommer max ta emot 50 banners som roterar.  Du kommer få obegränsat med sidvisningar och klick på sidan. När sidan är mer etablerad så kommer priset att justeras uppåt så klart. Vi kan också ge dig en räknare så du kan se vilka besökarna är och kommer ifrån.

Klick annonsering

Du kan också annonsera per klick antingen om du använder Google Adword och anger denna sidan eller om du använder denna anonyma annonsören där du kan betala med bitcoin.

Text Länkar

Begränsat antal 50 st text länkar i minst 10 år troligen längre.  Vi länkar inte till något olagligt eller omoraliskt som skulle väcka anstöt. Just nu är priset för en länk 20 000 THB.  Vi garanterar att länken kommer vara på samma ställe i minst 10 år men vi räknar med att finnas kvar längre. Eran sida kommer få trafik och ranking av oss. Du kommer få obegränsat med sidvisningar och klick på länken. Vi kan också ge dig en räknare så du kan se vilka besökarna är och kommer ifrån.

Blog post

En permanent blogg post om eran produkt som blir som en vanlig blogg post men det kommer stå att det är en annons på den, någonstans på sidan. Minst 1000 ord två text länkar med bilder och video om ni har en. Eller 500 ord en länk. Dessutom bilder, text betyg på Google Maps, Facebook och Tripadvisor.  Du kommer få obegränsat med sidvisningar och klick på bilder och länkar.  Vi kan också ge dig en räknare så du kan se vilka besökarna är och kommer ifrån. Vi har ett special pris för detta och det är 30 000 thb för en post till sidan börja få mer sidvisningar, kom ihåg att posten kommer vara på bloggen hela tiden. Vi kan också ge dig en räknare så du kan se vilka besökarna är och kommer ifrån.

Sociala Media

Köper du någon av ovanstående paket så får du sociala media paketet gratis.

För att stoppa att våra grupper blir fulla av reklam från just vissa företag har vi en donation på minst 2000 THB per 6 månader.  Vi ger donation direkt till nedanstående projekt.  Efter godkännande kan du posta fritt I våra grupper men vi ber er ändå att hålla avstånd mellan posterna.

Green Pattaya
Pattaya Animal Coalition
Inez Foundation
Rotary
Restart Life
Missing Thailand

Skall vi byta grejor med varandra?

Vi tar gärna måltider, hotell nätter osv i utbyte mot reklam kontakta oss med ett generöst erbjudande.

Poster mot kommission går att diskutera sänd oss ett meddelande.

Regler / Avtal

Försvinner din sida, länk eller företag så kommer vi efter påminnelse ta bort den. Blog posten kommer finnas kvar men länken tas bort. Vill du byta länk går det att göra en gång per år.

Vi tillåter inte annonser eller länkar med innehåll som står beskrivet på denna sidan Google Adsense

Kontakta oss på våran kontakt sida eller sänd ett meddelande till våran Facebook Sverige Thailand.

Annonsera
Annonsera
Sending
User Review
0 (0 votes)

Leave a Reply

Leave a Reply

Leave a Reply